Αρχική Σελίδα / Στοιχεία Εταιρίας / Ερωτήσεις - Απαντήσεις
  
 
Headerbild Faethon Solar
Η Εταιρία Προϊόντα solar-f Background-Navigation
 
Weisse Flaeche oben
Verlaengerung links + Όραμα - Στόχοι / + Προφίλ Verlaengerung rechts1
Flaeche mit Schatten
Schatten links-aussen  
Sonnenbild

sun

Η Εταιρία
Όραμα / Στόχοι

Το όραμα της Faethon Solar GmbH

Το όραμα της Faethon Solar είναι να είναι ένας ηθικός, καινοτόμος, οπαδός της ποιότητας και προμηθευτής ασφαλούς και βιώσιμης ενέργειας.

Η ομάδα της Faethon Solar, σαν επιστημονική, πιστεύει στην τεχνολογία, στην καινοτομία και στην απόδοση. Μια βασική ευθύνη της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει ότι οι αξίες και οι πεποιθήσεις της ενθαρρύνονται και διατηρούνται μέσα στην εταιρεία.

Η φιλοδοξία είναι ότι η Faethon Solar θα ακολουθεί και θα εξετάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας. Είναι επίσης η πρόθεσή μας να προσελκύσουμε και τους πιο ειδικευμένους επενδυτές και να τους ενθαρρύνουμε να εξετάσουν την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών μας.
Η διοίκηση της Faethon Solar μπορεί να περιγραφεί σαν μια ομάδα που έχει ποικιλόμορφες, ολοκληρωμένες και επιστημονικά αποδεδειγμένες ικανότητες και με καταξιωμένες διαδρομές στην απόδοση και τα επιτεύγματα στους αντίστοιχους τομείς της πολυετούς καριέρας τους.

Στη Faethon Solar θεωρούμε τη διοικητική ομάδα και τους επιλεγμένους συμβούλους μας ως κινητήρια δύναμη της επιχείρησης.

 

  Schatten rechts aussen
Schatten unten
Flaeche links unten Επικοινωνία:
Faethon Solar GmbH  |  T. +30 27330 22779  |  K. +30 694 8184669  |  info@faethonsolar.de
© 2010 FaethonSolar
Abschluss unten