Αρχική Σελίδα / Στοιχεία Εταιρίας / Ερωτήσεις - Απαντήσεις
  
 
Headerbild Faethon Solar
Η Εταιρία Προϊόντα solar-f Background-Navigation
 
Weisse Flaeche oben
Verlaengerung links + Υπηρεσίες  /  + Φωτοβολταϊκά Πλαίσια  /  + Μετατροπείς  /  + Βάσεις Στήριξης  /  + Συστήματα Επιτήρησης  /  + Πιστοποιήσεις Verlaengerung rechts1
Flaeche mit Schatten
Schatten links-aussen  
Sonnenbild

sun

Προϊόντα

Οι πελάτες της εταιρείας μας είναι περήφανοι χρήστες φ/β συστημάτων που εγγυώνται 100% ευρωπαϊκή προέλευση και τεχνολογία (Schott Solar, Sovello, Isofoton, SMA, Schletter, Krinner, TecnoSunSolar).

Σε όλους τους ελέγχους που κάνουν ανεξάρτητα επιστημονικά ινστιτούτα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι στις πρώτες 1-2 θέσεις στα τεστ απόδοσης και αξιοπιστίας.

Από την άλλη μεριά, η ποιότητα και οι εγγυήσεις αυτών των εταιρειών που έχουν πολυετή εμπειρία, είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ειλικρινή αντιμετώπισή του πελάτη/επενδυτή από την εταιρεία μας. (Αποφεύγουμε, όσο δελεαστικό και να είναι το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους, τους προμηθευτές που δεν εμφανίζουν τις προδιαγραφές και την προέλευση όλων σταδίων παραγωγής των υλικών τους).

Ένα φ/β σύστημα δεν είναι μόνο πηγή χρημάτων αλλά ένα βήμα προς την ανατροπή της καταστροφής του περιβάλλοντος, γι αυτό το λόγο είμαστε πολύ ευαίσθητοι στην παραγωγική αλυσίδα των υλικών που αντιπροσωπεύουμε ώστε να έχουν τη μικρότερη δυνατή παραγωγή CO² στην ατμόσφαιρα.

Προαιρετικά, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και δίνοντάς μας περισσότερες λεπτομέρειες και ορισμένες φωτογραφίες της στέγης ή του αγροτεμαχίου σας και την τοποθεσία που βρίσκεστε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την καταλληλότητα της ιδιοκτησίας σας καθώς και μία εκτίμηση του μεγέθους και του κόστους ενός Faethon Solar φ/β συστήματος.

Εάν υπάρχει κοντά σας εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης μας, θα τον φέρουμε σε επαφή μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση θα πάρετε επαγγελματικές και ακριβείς απαντήσεις από την εταιρεία μας.

Προϊόντα

 1. Φωτοβολταϊκά Πλαίσια
 2. Μετατροπείς / Αντιστροφείς Ισχύος
 3. Βάσεις Στήριξης
   Σταθερή Κατεύθυνση
   Ηλιοστάτες (Tracking systems)
 4. Συστήματα Επιτήρησης
 5. Φωτοβολταϊκά Καλώδια
 6. Συστήματα Εφεδρείας
 7. Υβριδικά
 8. Μετατροπείς / Αντιστροφείς Ισχύος Αυτόνομων
 9. Μπαταρίες

 

  Schatten rechts aussen
Schatten unten
Flaeche links unten Επικοινωνία:
Faethon Solar GmbH  |  T. +30 27330 22779  |  K. +30 694 8184669  |  info@faethonsolar.de
© 2010 FaethonSolar
Abschluss unten