Αρχική Σελίδα / Στοιχεία Εταιρίας / Ερωτήσεις - Απαντήσεις
  
 
Headerbild Faethon Solar
Η Εταιρία Προϊόντα solar-f Background-Navigation
 
Weisse Flaeche oben
Verlaengerung links + Υπηρεσίες  /  + Φωτοβολταϊκά Πλαίσια  /  + Μετατροπείς  /  + Βάσεις Στήριξης  /  + Συστήματα Επιτήρησης  /  + Πιστοποιήσεις Verlaengerung rechts1
Flaeche mit Schatten
Schatten links-aussen  
Sonnenbild

sun

Προϊόντα
Μετατροπείς

Μετατροπείς με LC - Display – από SMA, KACO και FRONIUS εγγυούνται αποδοτικότητα, διάρκεια ζωής και μέγιστη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

  Schatten rechts aussen

 

+ sma.de

 

Η SMA Solar Technology AG είναι η κορυφαία εταιρεία στην αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων παγκοσμίως. Κατά συνέπεια, είναι σε θέση να προσφέρει την τεχνικώς βέλτιστη λύση μετατροπέα για όλες τις κατηγορίες ισχύος και όλους τους τύπους εγκαταστάσεων.Ο Όμιλος SMA, με έδρα στο Niestetal της Γερμανίας, δραστηριοποιείται σε δεκαεννέα χώρες, σε τέσσερις ηπείρους και απασχολεί περισσότερους από 5.300 εργαζομένους.

+ sma - waranty
+ sma - sunny boy 3000-5000 TL
+ sma - sunny tripower

 

+ kaco.de

Η KACO New Energy GmbH με έδρα στο Neckarsulm ειδικεύεται σε  φωτοβολταϊκούς μετατροπείς  και παρελκόμενα για επιτήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων από απόσταση. Έχοντας παραδώσει  μετατροπείς με συνολική ισχύ 3 GW, η KACO new energy είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως από το 1999.

+ kaco - warranty
+ kaco - powador 10.0 -14.0 TL3

 

+ fronius.com

Η Fronious ιδρύθηκε το 1945 στο Pettenbach της Αυστρίας και από το 1995 παράγει μετατροπείς. Της έχουν απονεμηθεί πολλά βραβεία καινοτομίας και δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες.

+ fronius - warranty
+ fronius - IG

Schatten unten
Flaeche links unten Επικοινωνία:
Faethon Solar GmbH  |  T. +30 27330 22779  |  K. +30 694 8184669  |  info@faethonsolar.de
© 2010 FaethonSolar
Abschluss unten